La teva cistella : 0,00 €

AVÍS LEGAL

En compliment amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI),

L'Empresa propietaria de la web facilita a continuació les seves dades de registre i de contacte:

RAÓ SOCIAL:

XiD CREACIONS S.L.

CIF: B43983352

C/ Daroca, 1 - Despatx 2

CP 43400 - Montblanc

Tfno. +34 977 861 338 - Mobil. +34 651 900 719

Web: www.xdcreacions.com

Email: info@xdcreacions.com

DADES DE REGISTRE:

Sociedad inscrita en el Registro Mercantil de TARRAGONA, tomo 2484, foli 136 full T-40208 ins 1a.

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre XID CREACIONS SL amb els usuaris dels serveis telemàtics, presents en aquesta web,es troben sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d'usuaris

L'usuari queda informat, i accepta, que l'accés als continguts de la present web no suposen, en cap manera, l'inici d'una relació comercial, ien cap cas, constitueix assesoramient legal o profesional.

Propietat intelectual i industrial

Els drets de propietat intelectual del contingut de les planes web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de XID CREACIONS SL, i per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altre activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves planes web, ni tan sols citant la font, sense sonsentiment per escrit de XID CREACIONS SL.

Contingut de la web i enllaços

XID CREACIONS SL es reserva el dret a actualizar, modificar o eliminar l'informació continguda en les seves planes web, podent inclús limitat o no permetre l'accés a dita informació a determinats usuaris.

XID CREACIONS SL no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en planes web de tercers, a les que es pugui accedir mitjançant enllaços des de qualsevol plana de l'empresa XID CREACIONS SL. La presencia d'enllaços a les webs de la companyia, té una finalitat merament informativa i en cap cas suposa sugerència, invitació o recomanació sobre els mateixos.