Avís legal

En aquesta pàgina podràs trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen la nostra relació com a usuari i responsable del web. Com a usuari és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació.

DADES IDENTIFICATIVES DEL RESPONSABLE

Aquesta web ofereix plena transparència, de manera que t’informo de les meves dades com a responsable d’aquest web:

 • Identitat del responsable: XID Creacions SL
 • Nom comercial: Els Ton’s
 • NIF / CIF: B43983352
 • Inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona Tomo 2484 Foli 136 Full T-40208 ins 1a
 • Domicili social a Carrer Sindicat, 1 – 3H – 43400 de Montblanc, Tarragona
 • E-mail de contacte: info@elstons.cat
 • Activitat social: Disseny gràfic, desenvolupament web i marxandatge
 • Autorització administrativa: El responsable es troba adherit a el codi ètic del Col·legi de Disseny Gràfic de Catalunya que pot ser visualitzat, descarregat i/o imprès des del link indicat.

FINALITAT DEL WEB

Aquesta web té com a objectiu oferir un espai on puguis conèixer els meus serveis i productes:

 • Oferir serveis relacionats amb el Disseny i Estampació de Marxandatge il·lustrat.
 • Gestió de la llista de subscriptors o clients del bloc i moderar comentaris.
 • Facilitar articles de marxandatge il·lustrat per a la seva compra.

COMPROMISOS I OBLIGACIONS DELS USUARIS

Aquest web és la meva “oficina online” de manera que hi ha unes normes que complir per no perjudicar la seva imatge i el seu objectiu o amenaçar la seva seguretat.

Per ser més concrets:

 • Està prohibit l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament de la mateixa.
 • No podràs realitzar conductes que resultin lesives dels meus drets i interessos, dels altres usuaris, de tercers o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar (la teva web) o impedir la normal utilització o gaudi de la mateixa per part de els usuaris.
 • Tot el contingut de la web està protegit per drets d’autor, pel que no pots reproduir, distribuir o modificar, totalment o parcialment el contingut de la web i de el blog, llevat que comptis amb l’autorització de XiD Creacions SL.

Acceptes que el simple fet de navegar per la web no vol dir que s’iniciï una relació comercial o laboral entre nosaltres, i que a l’adquirir algun dels meus productes o serveis, declares ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per a celebrar contractes a través de aquest web.

Has de tenir en compte també la política de comentaris d’aquest web, per evitar que hagi de esborrar el teu comentari: Podràs realitzar comentaris en els posts per enriquir els continguts i realitzar consultes, però no s’admetran comentaris que no estiguin relacionats amb la temàtica d’aquest web, que incloguin difamacions, greuges, insults, atacs personals o faltes de respecte en general cap a l’autor o cap a altres membres. Aquests comentaris seran suprimits pels administradors del web, abans de la publicació.

També seran suprimits els comentaris que continguin informació que sigui òbviament enganyosa o falsa, així com els comentaris que continguin informació personal, com, per exemple, domicilis privat o telèfons i que vulnerin la política de protecció de dades. A l’igual que els que incloguin difamacions, greuges, insults, atacs personals o faltes de respecte en general cap a l’autor o cap a altres membres.

Es desestimarà, igualment, aquells comentaris creats només amb fins promocionals d’una web, persona o col·lectiu i tot el que pugui ser considerat spam en general.

No es permeten comentaris anònims, així com aquells realitzats per una mateixa persona amb diferents sobrenoms. No es consideraran tampoc aquells comentaris que intentin forçar un debat o una presa de postura per un altre usuari.

DADES PERSONALS RECAPTADES

Te’ls detallo en la política de privacitat.

POLÍTICA D’ENLLAÇOS EXTERNS, ANUNCIS PATROCINATS, ENLLAÇOS D’AFILIATS I PUBLICITAT

www.elstons.cat proporciona enllaços a altres llocs web propis i de tercers de continguts o enllaços d’afiliats, amb l’únic objectiu de compartir continguts d’altres que em semblen útil per completar els meus continguts o que, en el cas dels enllaços de afiliació, proposar-te productes o serveis de tercers que considero poden interessar-te.

No sóc responsable dels resultats que puguis aconseguir per accés a aquests enllaços, encara que sempre enllaço a llocs de confiança que realment considero bons perquè els he provat o per recomanació de tercers en què confio.

Qualsevol relació contractual o extracontractual que formalitzis amb els anunciants, afiliats o terceres persones contractades a través d’aquesta web s’entenen realitzats única i exclusivament entre tu i l’anunciant. Només actuo com a mitjà publicitari, no establint cap relació comercial entre nosaltres.

Pots enllaçar a www.elstons.cat des del teu lloc web sempre que sigui per aportar valor a altres pàgines i sense contravenir els meus interessos. El fet que hagin enllaçat www.elstons.cat en una altra web no vol dir que hi ha una relació contractual amb la mateixa, ni l’acceptació o aprovació per la meva part dels seus continguts, serveis o productes.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

No atorgo cap garantia ni em faig responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de:

 • La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web, o dels seus serveis i continguts;
 • L’existència de malware, programes maliciosos o lesius en els continguts;
 • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
 • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web.
 • De l’ús il·legal o indegut de la web.

www.elstons.cat no es destina a menors d’edat, de manera que declino qualsevol responsabilitat per l’incompliment d’aquest requisit.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL DE “ELS TON’S”

Queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de XiD Creacions SL. Et compromets a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de XiD Creacions SL.

Coneixes i acceptes que la totalitat de la pàgina web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, copywriting, post de bloc, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos) podcast, fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques , drets d’autor i altres drets legítims, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya.

TOT EL CONTINGUT ESTÀ REGISTRAT

Quan contractes els productes i / o serveis de XiD Creacions SL., se’t facilita l’accés a el desenvolupament del procés del meu treball i al meu propi “know how”, tant l’estructura com el “saber fer” de XiD Creacions SL., i ells es troben sota un contracte de confidencialitat, el que significa que no podràs desenvolupar el mateix saber que XiD Creacions SL. ni podràs compartir amb ningú més la forma i estructura per desenvolupar les teves serveis.

ÚS PERSONAL DEL MATERIAL DESCARREGABLE

Queda prohibida la reproducció total o parcial dels descarregables tant gratuïts com de pagament, ja que són per a ús personal del subscriptor o client que obté accés legal a ells, també està prohibida l’edició, distribució, comunicació pública, transformació, incorporació a un sistema informàtic, transmissió digital, mecànica o per qualsevol forma o mitjà de tots els materials descarregables.

Qualsevol ús no autoritzat prèviament, serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor, reservant XiD Creacions SL. el dret d’exercitar les accions civils o penals que corresponguin contra els usuaris que vulneren els seus drets de propietat industrial o intel·lectual, tot això sota advertència d’incórrer en un delicte contra la propietat intel·lectual de l’art. 270 i següents de el Codi Penal amb penes de presó de fins a 4 anys.

Els meus continguts i els dels meus col·laboradors són sempre originals. No obstant, en el cas que consideris que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut a la web, haurà de notificar aquesta circumstància enviant un email a info@elstons.cat indicant:

 • Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits.
 • El contingut protegit pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació a la web.
 • L’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats.
 • Declaració expressa en la qual l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

PLATAFORMA DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

Poso també a disposició dels usuaris la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea i que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb la present web o de les activitats desenvolupades en la mateixa, serà d’aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Valls (Tarragona), llevat que la llei disposi el contrari.

CONTACTE

Si tens algun dubte sobre aquest avís legal o qualsevol comentari sobre el web www.elstons.cat pots escriure a info@elstons.cat. L’avís legal ha estat actualitzat per darrera vegada el 2020.10.20