CONDICIONS DE VENDA

Abans d’adquirir qualsevol dels productes posats a la teva disposició a Els Ton’s, és imprescindible que llegeixis aquestes condicions i els termes que s’apliquen a la venda dels productes que s’oferixen.

Aquestes condicions podran ser modificades en qualsevol moment. És la teva responsabilitat llegir-les periòdicament, ja que les condicions vigents en el moment de la compra seran les que resultin aplicables. Et recomano guardar una còpia d’aquestes condicions quan realitzi la compra.

Per a qualsevol consulta que tingui sobre aquestes condicions pot contactar a l’email info@elstons.cat o mitjançant el formulari de contacte.

RESPONSABLE DEL WEB

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, se li informa que:

 • Identitat del responsable: XID Creacions SL
 • Nom comercial: Els Ton’s
 • NIF / CIF: B43983352
 • Inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona Tomo 2484 Foli 136 Full T-40208 ins 1a
 • Domicili social a Carrer Sindicat, 1 – 3H – 43400 de Montblanc, Tarragona
 • E-mail de contacte: info@elstons.cat
 • Activitat social: Disseny gràfic, desenvolupament web i marxandatge

PROCÉS DE COMPRA

Tot el procés de compra serà en Català.

Hauràs de seguir el procediment de compra durant el qual diversos productes poden ser seleccionat i afegits a la cistella de compra, mitjançant el botó “Realitza la Comanda”.

Podràs comprovar en qualsevol moment el procés de compra dels productes que estan inclosos en la cistella fent clic sobre l’icona de la cistella o el botó “veure la cistella” a cada pàgina.

Conclosa la selecció de productes, tens la possibilitat d’usar algun codi de descompte (Cupons), que en cap cas seran acumulables, i pots utilitzar-ne un per cada nova compra que facis. Per tant no es poden fer servir varis cupons conjuntament a la mateixa comanda. A més, apareixerà l’estimació de les despeses d’enviaments i impostos aplicables que estan inclosos, visualitzant així el total a pagar, moment en què es procedeix a cumplirmentar l’adreça de facturació, el sistema de lliurament i la forma de pagament, mitjançant el botó “Realitza la Comanda”.

Podràs corregir qualsevol error en les dades introduïdes, canviar el contingut de la cistella de la compra mitjançant la inclusió o retirada d’un o més productes de la cistella o cancel·lar tota la comanda abans de formalitzar-la. Al formalitzar una comanda, reconeixes i declares haver llegit totes les instruccions cursades durant el procés de comprovació i acceptes íntegrament els presents termes i condicions.

Un cop realitzada la compra, rebràs un correu electrònic confirmant que hem rebut la seva comanda juntament amb un resum de la mateixa. Igualment es procedirà a informar quan la seva compra sigui enviada. Aquestes informacions també la tindran disponible a l’espai personal del web.

Les comunicacions, ordres de compra i pagaments que intervinguin durant les transaccions efectuades a la web podran ser arxivades i conservades en els registres informàtics de XiD Creacions SL amb la finalitat de constituir un mitjà de prova de les transaccions, en tot cas, respectant les condicions raonables de seguretat i les lleis i normatives vigents que referent a això apliquen, i particularment atenent a la LOPD i als drets que assisteixen als usuaris d’acord amb la política de privacitat d’aquesta web.

EDAT

A comprar els productes a Els Tons’s declares ser major d’edat i disposar de la capacitat legal necessària per vincular-te per aquest acord i utilitzar-lo de conformitat amb els seus termes i condicions, que comprens i reconeixes en la seva totalitat.

Declares que tota la informació que proporcions en el procés de compra, abans i després, és vertadera, completa i precisa.

PREUS

Els preus exhibits a la web són els finals, en euros (€) i inclouen els impostos, llevat que, per exigència legal, especialment pel que fa a l’IVA, s’assenyali i apliqui qüestió diferent. Els productes es vendran a el preu que s’indica en el moment de la confirmació de la comanda per part de client.

En tot cas, l’operació podria estar exempta o no subjecta a IVA en funció del teu país de residència. Per això, en alguns supòsits el preu final de la comanda es pot veure alterat respecte a la que figura exposat.

Altres impostos, taxes, aranzels o recàrrecs no es troben inclosos en els preus finals dels productes tal com es mostren a la web.

En cap cas Els Tons’s afegirà costos addicionals a el preu d’un producte o d’un servei de forma automàtica, sinó només aquells que hagis seleccionat i triat voluntària i lliurement.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però els possibles canvis no afectaran les comandes o compres amb respecte als que ja hagis rebut una confirmació de comanda.

DESPESES D’ENVIAMENT

Als preus indicats per a cada producte se li afegeix una quantitat fixa per les despeses d’enviament.

 • L’enviament al Principat de Catalunya costa 4€ + IVA
 • L’enviament a la Comunitat Valenciana costa 5€ + IVA
 • L’enviament a les Illes Balears i la resta de la Península Ibèrica costa 5€ + IVA

No es cobraran despeses d’enviament quan la teva comanda sigui superior a 35€, sempre que l’adreça d’enviament estigui a Espanya.

FORMES DE PAGAMENT

Els mitjans de pagament acceptats seran:

 • Targeta de crèdit (Redsys)
 • Paypal
 • Bizum

Els Ton’s utilitza tots els mitjans per garantir la confidencialitat i la seguretat de les dades de pagament transmesos per l’usuari durant les transaccions a través del Lloc Web. Com a tal, la web utilitza un sistema de pagament segur SSL (Secure Socket Layer) i un sistema de pagament adaptat a la PSD2.

Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat bancària emissora de les mateixes, si l’entitat no autoritzés el pagament, Els Ton’s no serà responsable per cap retard o falta de lliurament i no podrà formalitzar cap contracte amb l’Usuari.

Una vegada que Els Ton’s rebi l’ordre de compra per part de l’Usuari a través del Lloc Web, es farà una pre-autorització a la targeta que correspongui per assegurar que hi ha fons suficients per completar la transacció. El càrrec a la targeta es farà en el moment en què s’enviï a l’usuari la confirmació d’enviament.

LLIURAMENT

Els lliuraments s’efectuaran en l’àmbit de el següent territori: Espanya (Península i Balears).

Tots els productes disponibles a la web de Els Ton’s s’estampen sota comanda. És a dir, no existeix un estoc previ de productes ja fabricats. Un cop realitzada la comanda, Els Ton’s procedeix a comprovar l’estoc tèxtil i a estampar el dibuix seleccionat mitjançant el sistema d’estampació directe a peca DTG.

Un cop estampats els productes, es procedeix a l’enviament mitjançant Correos Express.
Tot el procés d’estampació i lliurament del producte pot durar un termini d’entre 7 i 15 dies.

La comanda de compra consistent en els productes relacionats en cada confirmació de compra serà lliurat en el termini assenyalat i, en tot cas, en el termini màxim de 30 dies naturals a comptar de la data de la confirmació de la comanda.

Si per algun motiu, imputable a si mateix, Els Ton’s no pogués complir amb la data de lliurament, contactarà amb tu per informar d’aquesta circumstància i, podràs triar seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé anul·lar la comanda amb el reemborsament total del preu pagat.

En qualsevol cas, els lliuraments a domicili es realitzen en dies laborables.

Si resultés impossible efectuar el lliurament de la comanda per la teva absència a l’adreça indicada, la comanda podria ser retornat al remitent. No obstant això, el transportista deixaria un avís explicant on es troba la comanda i com fer perquè sigui lliurat de nou.

Si no has d’estar present en el lloc de lliurament el dia i a la franja horària convinguda, has de posar-te en contacte amb l’empresa de transport per convenir el lliurament en un altre dia. Pots fer-ho a la web de Correos Express, utilitzant el numero d’identificació de l’enviament, que rebras per correu electronic un cop s’envii la comanda.

En cas que la comanda no hagi estat lliurat per causa no imputable a Els Ton’s s’entendrà que desisteixes de la compra. En ser productes personalitzats, no es procedirà a la devolució de cap import.

S’entén que s’ha produït el lliurament o que la comanda ha estat lliurada en el moment en què tu o un tercer que es trobi en el domicili adquireixi la possessió material dels productes, la qual cosa s’acreditarà mitjançant la signatura de la recepció de la comanda a la direcció de lliurament convinguda.

DISPONIBILITAT

Totes les comandes de compra rebudes a través de Els Ton’s estan subjectes a la disponibilitat del producte tèxtil i/o a cap circumstància o causa de força major afecti el subministrament dels mateixos.

Si es produïssin dificultats pel que fa a el subministrament de productes o no quedessin productes en aquests, Els Ton’s es compromet a contactar amb l’usuari i reemborsar qualsevol quantitat que pogués haver estat abonada en concepte de pagament.

No obstant això, s’intenta tenir actualitzada la web en tot moment amb la disponibilitat d’estoc de cada producte.

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ

Els productes de Els Ton’s s’estampen sota comanda. El que vol dir que son productes personalitzats que estan estampats expressament per a tu.

Només es poden canviar els articles en els següents casos:

 • Hi ha despefectes o errors en el tèxtil
 • Hi ha desperfectes o errors en l’estampació
 • Les mides de la talla no corresponen a les mides que posa a la plana del producte
 • La comanda no conte els articles demanats sino uns altres

En aquests casos, ofereixo canvis o devolucions de franc dins dels 7 dies naturals posteriors a la recepció de la teva comanda. Pots tornar teu producte i obtenir un crèdit a la botiga, un producte diferent o un reemborsament pel mateix mitjà de pagament que vas utilitzar per pagar la compra.

En cas que falti algun article a teva comanda, se t’enviarà l’article que falta en un segon paquet sense càrrec afegit.

Per a fer el canvi o la devolució, cal que tinguis en compte:

 • Els articles retornats no han de tenir signes visibles d’ús o desgast posterior al lliurament.
 • Els articles retornats no poden haver estat rentats.
 • Els articles retornats han de tenir les etiquetes enganxades i han de tornar-en el seu embalatge original si forma part del producte.
 • Els articles amb descompte es consideren vendes sense devolució i no poden ser retornats ni canviats.

El termini de desistiment comença a comptar des del dia en què se’t lliura el producte. Les despeses d’enviament, sempre que no siguin per error o mercaderia defectuosa, seran a càrrec teu.

Per exercir aquest dret de desistiment, hauràs de notificar la seva decisió a través dels espais de contacte habilitats a la web o al email info@elstons.cat de forma clara i inequívoca o al formulari de desistiment.

Devolució de productes defectuosos o error en l’enviament

Seran tots aquells casos en què consideres que, en el moment del lliurament, el producte no s’ajusta al que estipula la comanda, i que, per tant, s’haurà de posar en contacte amb Els Ton’s immediatament i fer-li saber la disconformitat existent en l’email info@elstons.cat

En aquest cas t’informaré de com procedir a la devolució dels productes, i aquests, un cop retornats, han de ser examinats i t’indicaré, dins d’un termini raonable, si escau el reemborsament o, si escau, la substitució de la mateixa.

El reemborsament o la substitució del producte s’efectuarà el més aviat possible i, en qualsevol cas, dins dels 14 dies següents a la data en què t’envio un correu electrònic confirmant que procedeix el reemborsament o la substitució de l’article no conforme.

L’import abonat per aquells productes que siguin retornats a causa d’algun defecte, quan realment existeixi, serà reemborsat íntegrament, incloses les despeses de lliurament i els costos en què hagis tingut per realitzar la devolució. El reemborsament s’efectuarà pel mateix mitjà de pagament que vas utilitzar per pagar la compra.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

D’acord amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, les dades seran tractats per Els Ton’s com “Clients i Proveïdors” amb les finalitats adequades a el tractament entre les que es troben:

 • La gestió de les relacions jurídico-econòmiques entre el titular i els seus clients.
 • La gestió del contracte de serveis amb el client.

En la mesura que així ho hagis autoritzat; essent responsable de l’exactitud dels mateixos.

Excepte oposició expressa, consenteixes expressament el tractament de les teves dades personals per remetre informació d’interès, novetats i ofertes sobre els productes i serveis a través de qualsevol mitjà, incloent-hi el correu electrònic.

Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través del correu electrònic info@elstons.cat juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia de DNI o equivalent, indicant en l’assumpte “protecció de Dades”. Aquests termes estan subjectes a la política de privacitat.

NORMATIVA EUROPEA DE EL CONSUM

La Comissió Europea ha creat la primera plataforma europea per a la resolució de conflictes en el comerç electrònic emparada en l’última llei de consumidor. XiD Creacions SL, com a responsable d’aquesta plataforma de venda online, tinc el deure d’informar-te sobre l’existència d’una plataforma en línia de resolució alternativa de conflictes.

Pots accedir-hi utilitzant el següent enllaç: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La nostra relació contractual es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de Valls, llevat que la Llei aplicable disposi una altra cosa.

Les condicions de contractació han estat actualitzades per última vegada el 2020.03.02